FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 14. lipnja

ZAGREB, 14. lipnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 14. lipnja.
ZAGREB, 14. lipnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 14. lipnja.

ZAGREB - Na sjednici Udruženja ribarstva i prerade ribe pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), na kojoj bi, kako je najavljeno, trebao sudjelovati i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković, bit će riječi o protestu predstavnika ribara vezano uz odgađanje proglašenja gospodarskog pojasa i nepridržavanja Zakona o poticajima. Također, razmotrit će se i pitanja veterinarskih naknada te će se razgovarati o načinima sudjelovanja u predpristupnim fondovima Europske unije. (12,30 sati, HGK, Rooseveltov trg 2)

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i informatička tvrtka Tau On-line, koja je dio Grupe Selectio - pružatelja usluga u ljudskim resursima, potpisat će Sporazum o poslovnoj suradnji. (11,00 sati, HOK, Ilica 49)

ZAGREB - U "Očevidniku nekretnina i pokretnina koje se prodaju u ovršnom postupku", koji je dostupan na internetu na stranici Hrvatske gospodarske komore (HGK), trenutno se nalazi 78 nekretnina i četiri pokretnine. Od 78 nekretnina u ovrsi, gotovo trećina, odnosno njih 24 je s područja Vukovarsko-srijemske županije. Slijedi Primorsko-goranska županija, s čijeg je područja 16 nekretnina, pa Bjelovarsko-bilogorska sa 14, Virovitičko-podravska sa 5, Brodsko-posavska, Šibensko-kninska i Splitsko-dalmatinska sa po tri te Koprivničko-križavačka s dvije nekretnine. Najvrednije nekretnine na tom popisu su 24 odnosno 22 milijuna kuna vrijedne nekretnine u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808 680

fax: 01 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙