FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Seminar o registraciji europskog žiga

ZAGREB, 15. svibnja 2006. (Hina) - Razvijeni sustavi intelektualnogvlasništva jedan su od temelja uspješnih gospodarstava, a Hrvatskamora učiti upravo od onih zemalja koje tome duguju svoj ukupnirazvoj.
ZAGREB, 15. svibnja 2006. (Hina) - Razvijeni sustavi intelektualnog vlasništva jedan su od temelja uspješnih gospodarstava, a Hrvatska mora učiti upravo od onih zemalja koje tome duguju svoj ukupni razvoj.

Rečeno je to na seminaru o postupku registracije europskog žiga, koji se održava u organizaciji Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, kao dio CARDS-ova projekta 'Jačanje sustava provedbe intelektualnog vlasništva'.

Djelotvorni sustav zaštite intelektualnog vlasništva od posebne je koristi poslovnoj zajednici. On potiče i nagrađuje inovacije i stvaranje novih vrijednosti, ocijenjeno je na skupu, na kojemu sudjeluju stručnjaci s područja intelektualnog vlasništva iz Hrvatske i Europske unije.

CARDS-ov projekt 'Jačanje sustava provedbe intelektualnog vlasništva' je dvogodišnji projekt koji ima za cilj poboljšanje ulagačke klime i poticanje gospodarskog razvoja u Hrvatskoj, kroz jačanje sustava za provedbu intelektualnog vlasništva.

Državni zavod za intelektualno vlasništvo je partner u projektu, koji provodi Europski patentni ured, uz potporu Europskog ureda za registraciju žigova i industrijskog obličja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙