FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Iraku poginulo devet Iračana i američki vojnik

BAGDAD, 13. svibnja 2006. (Hina/AP) - U eksploziji bombe postavljeneuz cestu južno od Bagdada u subotu je poginuo američki vojnik, a devetIračana poginulo je u drugim nasilnim akcijama, javio je AP,pozivajući se na izjave dužnosnika.
BAGDAD, 13. svibnja 2006. (Hina/AP) - U eksploziji bombe postavljene uz cestu južno od Bagdada u subotu je poginuo američki vojnik, a devet Iračana poginulo je u drugim nasilnim akcijama, javio je AP, pozivajući se na izjave dužnosnika.

Američka agencija izračunala je da se smrću posljednjeg američkog vojnika broj poginulih Amerikanaca od početka invazije na Irak 2003. popeo na 2437.

Policija je u Bagdadu pronašla tijela trojice Iračana koji su mučeni i ubijeni u zatočeništvu. Policija je također priopćila da je pronašla izrešetana tijela četiriju šijita, bačena u petak nedaleko od Baqoube, gradića 60 kilometara udaljenog od Bagdada.

U ranijem su sukobu između dviju postrojba iračke vojske nedaleko od Duluijaha, 45 kilometara sjeverno od Bagdada, poginuli jedan vojnik i jedan civil.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙