FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bagdad: otkrivena tijela 43 ubijene osobe

Bagdad: otkrivena tijela 43 ubijene osobeBAGDAD, 7. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Iračka policija je u nedjelju uBagdadu otkrila tijela 43 osobe ubijene u posljednja 24 sata, apretpostavlja se da su pale kao žrtve raznih milicija ili sunitskihodreda smrti , kazao je izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.
BAGDAD, 7. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Iračka policija je u nedjelju u Bagdadu otkrila tijela 43 osobe ubijene u posljednja 24 sata, a pretpostavlja se da su pale kao žrtve raznih milicija ili sunitskih odreda smrti , kazao je izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.

Prema istom izvoru, radi se o likvidaciji jer su žrtve pronađene s vezanim rukama a ubijene su metkom u glavu. U istočnoj bagdadskoj četvrti Khark pronađeno je 28 tijela, a 15 u zapadnom predgrađu Roussafa.

Prošli utorak je u pet bagdadskih četvrti prtonađeno 20 tijela a u srijedu 14. Dva su tijela pronađena u Moussayebu, 60 kilometara južno od Bagdada.

Redovito se događa da muškarci u uniformama kruže vozilima po gradu i odvode ljude u nepoznato. Većina njih se nikada ne vrati.

Za likvidacije se optužuju razne milicije i, posebice, sunitski oredi smrti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙