FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Branimir Glavaš prijavio prijetnje sebi i sinu

OSIJEK, 12. svibnja 2006. (Hina) - Branimir Glavaš danas je načelnikuOpćeg kriminaliteta osječko-baranjske Policijske uprave Jozi Adrićuprijavio da je u 14,37 sati primio na mobitel prijeteću poruku sebi isinu, što je za Hinu potvrdio načelnik PU-a Vladimir Faber.
OSIJEK, 12. svibnja 2006. (Hina) - Branimir Glavaš danas je načelniku Općeg kriminaliteta osječko-baranjske Policijske uprave Jozi Adriću prijavio da je u 14,37 sati primio na mobitel prijeteću poruku sebi i sinu, što je za Hinu potvrdio načelnik PU-a Vladimir Faber.

"Branimir Glavaš prijavio je prijetnju poslanu sms-porukom", rekao je Faber, dodavši kako policija obavlja kriminalističku obradbu, no da je "teško u ovom trenutku nešto više reći unatoč tomu što se zna s kojeg je broja poslana".

Istaknuo je kako je "predložena zaštita djeteta što će biti učinjeno u dogovoru s Glavašem".

Po Glavaševim riječima "u poruci mu psuju majku zbog govora u Saboru". "Ti ćeš završiti u zatvoru, a sina ćemo ti likvidirati", piše u poruci, rekao je za Hinu Glavaš, dodavši kako je poruku primio tijekom razgovora s jednim novinarom.

"Inače se na takve stvari ne bih osvrtao, ali budući da je riječ o ludim vremenima i da je riječ o mome sinu, obratio sam se policiji", kazao je Glavaš.

Istaknuo je kako mu je policija ponudila zaštitu sina, ali da će o tome "odlučiti nakon razgovora s majkom djeteta jer je pitanje koliko se može vjerovati policiji". Dodao je da će osobno otići po sina u školu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙