FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrelci ponovo isporučuju naftu palestinskim teritorijima

RAMALLAH, 12. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Izraelska tvrtka kojaopskrbljuje gorivom Palestince u petak je ponovo, nakon trodnevnestanke, počela isporučivati naftu nakon trodnevnog prekida koji jeizazvao nestašice na palestinskim područjima, kazao je palestinskidužnosnik.
RAMALLAH, 12. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Izraelska tvrtka koja opskrbljuje gorivom Palestince u petak je ponovo, nakon trodnevne stanke, počela isporučivati naftu nakon trodnevnog prekida koji je izazvao nestašice na palestinskim područjima, kazao je palestinski dužnosnik.

"Isporuka je nastavljena. Zaprimili smo 1,5 milijuna litara u našim spremištima od jutra", kazao je Moujahid Salameh, šef Palestinske uprave za naftu.

Izraelska tvrtka Dor-Alon, glavni opskrbljivač gorivom za palestinske teritorije, prekinula je u utorak isporuku, službeno zbog neplaćenog računa od 120 milijuna šekela (26 milijuna dolara).

Dor-Alon je u četvrtak odlučio ponovo isporučivati naftu nakon što je dobio jamstva palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa o namirenju dijela duga idućih dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙