FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Palestinac ubijen u topničkom napadu na pojas Gaze

GAZA, 17. travnja 2006. (Hina/DPA) - Mladi Palestinac je ubijen, advoje ih je ranjeno u izraelskom topničkom napadu u ponedjeljaknavečer na sjeveru pojasa Gaze, izvijestili su palestinski bolničkiizvori.
GAZA, 17. travnja 2006. (Hina/DPA) - Mladi Palestinac je ubijen, a dvoje ih je ranjeno u izraelskom topničkom napadu u ponedjeljak navečer na sjeveru pojasa Gaze, izvijestili su palestinski bolnički izvori.

Svjedoci su izjavili da je ubijeni mladić sa skupinom tinejdžera igrao nogomet na brdu na periferiji grada Beit Lahiyje kada je topnička granata pala blizu mjesta gdje su se nalazili. Tijekom dana je na to područje također palo više desetaka granata.

Glasnogovornik izraelske vojske izjavio je da su izraelski topovi smješteni u pograničnom području granatirali to područje jer su militanti iz njega na jug Izraela ispaljivali rakete koje se proizvode u području pod palestinskim nadzorom.

Saraya al-Quds, oružano krilo radikalnog pokreta Islamskog džihada objavilo je da je u ponedjeljak na gradove u južnom Izraelu ispalilo nekoliko raketa.

Devet ljudi je ubijeno, a nekoliko desetaka ranjeno u palestinskom samoubilačkom bombaškom napadu ranije u ponedjeljak u Tel Avivu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙