FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić posjetio HRT

ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićdanas je obišao Hrvatsku radioteleviziju i razgovarao s programskim iposlovnim vodstvom u povodu obilježavanja 80. godišnjice radija i 50.obljetnice osnutka televizije u Hrvatskoj.
ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić danas je obišao Hrvatsku radioteleviziju i razgovarao s programskim i poslovnim vodstvom u povodu obilježavanja 80. godišnjice radija i 50. obljetnice osnutka televizije u Hrvatskoj.

Impresioniran sam svime što sam vidio. Uvijek se borimo za europske standarde, a danas možemo reći da ih na HRT-u imamo", kazao je Mesić.

Glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić je zahvalio Predsjedniku što je posjetio HRT čijim je obljetnicama pokrovitelj. Zahvalio je i na podršci koju daje javnim medijima i slobodi medija općenito. "Ta je potpora bila dragocjena u trenucima kada su postojali stanoviti pritisci na neovisnost i slobodu javnog servisa i medija u cjelini", rekao je Galić.

Na sastanku s predsjednikom i njegovim suradnicima uz Galića i predsjednika Programskog vijeća HRT-a Zdenka Ljevka bili su i članovi ravnateljstva HRT-a, direktori programa radija i televizije te glavni urednici informativnih programa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙