FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija kazneno prijavila Stipu Gabrića Jambu zbog prijetnja

DUBROVNIK, 11. svibnja 2006. (Hina) - Djelatnici dubrovačko-neretvanskePolicijske uprave izvijestili su danas na konferenciji za novinare daje policija Državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protivmetkovskog gradonačelnika Stipe Gabrića Jamba zbog prijetnjipolicijskoj službenici.
DUBROVNIK, 11. svibnja 2006. (Hina) - Djelatnici dubrovačko-neretvanske Policijske uprave izvijestili su danas na konferenciji za novinare da je policija Državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv metkovskog gradonačelnika Stipe Gabrića Jamba zbog prijetnji policijskoj službenici.

Kako je rečeno, metkovski je gradonačelnik 4. svibnja ujutro mobitelom nazvao djelatnicu dubrovačko-neretvanske Policijske uprave B.C.R. koja je obavljala kriminalističku obradbu tvrtke "Jambo" d.o.o. te ju je povišenim tonom izvrijeđao.

Kako je kazao načelnik Odjela kriminalističke policije PU-a Tihomir Oreč, Stipe Gabrić Jambo je "prijeteći djelatnici PU-a koja je obavljala službenu dužnost, uz ostalo, rekao da je 'sreća što nije bio u Metkoviću kad je pretraženo skladište njegove tvrtke' i kako će 'zapamtiti tko je Stipe Gabrić Jambo' ".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙