FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokušaj ubojstva u Strmici kod Knina

ŠIBENIK, 18. travnja 2006. (Hina) - Zbog osnovanje sumnje da je počiniokažnjivo djelo pokušaja ubojstva vlasnika gostionice "Matijaš" uStrmici 44-godišnji muškarac s kninskog područja sproveden je danas skaznenom prijavom u Istražni centar Županijskog suda u Šibenik,priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 18. travnja 2006. (Hina) - Zbog osnovanje sumnje da je počinio kažnjivo djelo pokušaja ubojstva vlasnika gostionice "Matijaš" u Strmici 44-godišnji muškarac s kninskog područja sproveden je danas s kaznenom prijavom u Istražni centar Županijskog suda u Šibenik, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Kriminalističkom obradbom utvrđena je sumnja da je 44-godišnjak 17. travnja oko 2 sata noću u gostionici "Matijaš" u pijanu stanju nakon svađe bez povoda fizički napao 41-godišnjeg vlasnika gostionice, te mu udarcima metalnom šipkom nanio teške ozljede opasne za život, navodi se u policijskom priopćenju. Nakon pomoći u Općoj bolnici u Kninu vlasnik gostionice prevezen je na liječenje u splitsku Kliničku bolnicu.

Pretragom stana 44-godišnjeg Kninjanina pronađeno je i oduzeto 486 komada streljiva i 284 inicijalnih kapisla za patrone, pa je protiv njega podignuta i kaznena prijava zbog nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙