FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: osam osoba osumnjičeno za krivotvorenje novca

OSIJEK, 14. travnja 2006. (Hina) - Protiv osam osoba s područjaNašica, Valpova, Baranjskog Petrova Sela, Čepina, Tenje i Đakova bitće podnesene kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili višekažnjivih djela krivotvorenja novca, izvijestila je danasosječko-baranjska Policijska uprava.
OSIJEK, 14. travnja 2006. (Hina) - Protiv osam osoba s područja Našica, Valpova, Baranjskog Petrova Sela, Čepina, Tenje i Đakova bit će podnesene kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili više kažnjivih djela krivotvorenja novca, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Tijekom kriminalističkih obrada proteklih dana pretraženo je više osobnih vozila, domova i drugih prostorija kojima se koriste osumnjičenici. Pronađeno je više krivotvorenih novčanica, kao i računalna oprema, kojom su izrađivane.

Obavljenim provjerama utvrđeno je da su krivotvorene novčanice više puta stavljane u optjecaj na području gotovo cijele Republike Hrvatske, a riječ je o novčanicama od 100, 200 i 500 kuna, čija je izrada, ističu u policiji, loše kvalitete.

Osječko-baranjska PU poziva građane da budu pažljivi prilikom novčanih transakcija i da svaku sumnjivu novčanicu prijave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙