FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvije starije osobe osumnjičene za šverc cigareta

OSIJEK, 27. travnja 2005. (Hina) - Osječko-baranjska Policijskauprava kazneno će i prekršajno prijaviti 64-godišnjeg muškarca i62-godišnju ženu iz Širokog Polja, kod kojih je pronađena većakoličina raznih cigareta, izvijestila je danas policija.
OSIJEK, 27. travnja 2005. (Hina) - Osječko-baranjska Policijska uprava kazneno će i prekršajno prijaviti 64-godišnjeg muškarca i 62-godišnju ženu iz Širokog Polja, kod kojih je pronađena veća količina raznih cigareta, izvijestila je danas policija.

Jučerašnjom pretragom kuće i drugih prostorija u vlasništvu 62-godišnjakinje u Širokom Polju pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 3600 kutija raznih vrsta cigareta s markicom Ministarstva financija Republike Hrvatske, namijenjenih izvozu. Pretragom je pronađeno i još 400 kutija cigareta "partner" s markicom Ministarstva financija BiH.

Izvidima je utvrđeno da cigarete pripadaju 64-godišnjaku iz Širokog Polja.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo nedopuštene trgovine protiv njih će biti podnesena kaznena prijava, a zbog kršenja Zakona o posebnom porezu na duhanski prerađevine i prekršajna prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙