FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za 50 kuna tehnički pregled prolazila neispravna vozila

ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Dvojicu nadzornika tehničkeispravnosti vozila iz Stanice za tehnički pregled u Koprivnici USKOKje optužio da su u nekoliko navrata primili od 50 do 150 kuna mita od24-godišnjaka i zauzvrat mu za neispravna vozila ovjerili potvrde dasu prošla tehnički pregled.
ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Dvojicu nadzornika tehničke ispravnosti vozila iz Stanice za tehnički pregled u Koprivnici USKOK je optužio da su u nekoliko navrata primili od 50 do 150 kuna mita od 24-godišnjaka i zauzvrat mu za neispravna vozila ovjerili potvrde da su prošla tehnički pregled.

Osima za primanje mita, dvojica nadzornika, kojima USKOK nije objavio identitet, optužena su i za krivotvorenje službenih isprava.

Mlađeg 24-godišnjeg nadzornika tereti se da je od srpnja 2004. do svibnja prošle godine mito primio u šest, a njegov 32-godišnji kolega u dva navrata.

Oni su, kako je objavljeno na internet stranici Državnog odvjetništva RH, za iznose od 50 do 150 kuna bez pregleda ovjeravali dokumentaciju tehničkog pregleda vozila ili izdavali dokumentaciju o pregledu za neispravna vozila 24-godišnjaku koji je optužen za davanje mita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙