FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trener Bayerna loše podnosi alkohol

MUENCHEN, 11. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Nogometaši Bayernaproteklog su vikenda proslavili naslov prvaka Njemačke bez svogtrenera Felixa Magatha, koji je bio toliko pijan da nije bio u stanjusudjelovati na proslavi koja je održana na brodu.
MUENCHEN, 11. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Nogometaši Bayerna proteklog su vikenda proslavili naslov prvaka Njemačke bez svog trenera Felixa Magatha, koji je bio toliko pijan da nije bio u stanju sudjelovati na proslavi koja je održana na brodu.

Nakon utakmice protiv Kaiserslauterna, na kojoj su osigurali naslov prvaka, vodstvo i igrači Bayerna autobusom su se zaputili prema brodu na kojoj je trebala biti održana proslava. U autobusu se pjevalo, ali i pilo.

"Previše sam popio i nisam bio u stanju otići na proslavu", priznao je Magath. Nakon ovakve izjave čovjek bi pomislio da se trener Bayerna nije štedio, no činjenica je da je popio vrlo malo, svega tri čaše šampanjca i jedno pivo.

"Zvuči nevjerojatno da se možete napiti od malo šampanjca i jedne pive, no to se doista dogodilo. Magath uglavnom pije zeleni čaj, a kasnije mi je priznao da posljednjih pola godine nije popio ni kap alkohola", pojasnio je član Uprave Bayerna Uli Hoeness.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙