FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 29. travnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 29. travnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

STOCKHOLM - Švedski kralj Carl Gustav odvezao se s benzinske postaje u sjevernoj Norveškoj neplativši gorivo zbog svog zaboravnog šofera, objavila je švedska kraljevska palača. Švedski kralj i kraljica Silvia imaju vikendicu u sjevernoj Norveškoj u koju tradicionalno odlaze za uskršnje praznike. Na putu kući kraljevski je par stao na jednoj benzinskoj postaji i poslao šofera da plati gorivo i kupi grickalice. Šofer je, međutim, platio ono što je kupio u trgovini, ali je zaboravio zatražiti račun za gorivo. Kralj nije ni znao da nije platio gorivo sve dok u palaču nije stigao zahtjev iz Norveške da se podmiri račun.

LONDON - Britanski tabloidi nagađaju hoće li 23-godišnji britanski princ William zaprositi svoju djevojku Kate Middleton tijekom odmora na Karibima. Londonski list Evening Standard, koji je prvi donio i vijest o zarukama Camille Parker Bowles s princom Charlesom, u petak piše da je William zatražio savjet o tome koje je najbolje mjesto da se sakrije od objektiva paparazza. Grozničavo nagađanje o kraljevskim zarukama počelo je u listu Mail on Sunday s naslovom "Kate vodi Williama na odmor - no hoće li postaviti pitanje?". William, stariji sin nasljednika krune princa Charlesa i pokojne princeze Diane, ranije je izjavljivao da se ne želi ženiti dok ne napuni najmanje 28 ili 30 godina starosti. Kate i William su se upoznali tijekom studija a stanovali su u istoj kući.

RIO DE JANEIRO - Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Diego Maradona pristao je za honorar od 150.000 dolara odjenuti dres brazilske reprezentacije i pjevati brazilsku himnu. Legendarni "mali zeleni" bio je glavna zvijezda reklamnog spota jednog osvježavajućeg napitka, inače sponzora brazilske nogometne reprezentacije. Maradona se pojavljuje u spotu u žutom dresu Selecaoa kako zajedno s Kakom i Ronaldom pjeva himnu. Međutim, u sljedećoj sceni "Gaučo" se budi u krevetu odjeven u plavo-bijele boje Argentine i shvaća kako je sve bio san. Reklama završava Maradoninim riječima "Kakva noćna mora". Reklama se već danima prikazuje na brazilskim televizijskim postajama i izazvala je brojne pozitivne reakcije u domovini peterostrukih svjetskih prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙