FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 5. svibnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 5. svibnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

BERLIN - Prvo što su zatražila dvojica oslobođenih njemačkih talaca nakon 99 dana zatočeništva u Iraku, bilo je pivo, a nakon toga najnovije rezultate njemačke nogometne lige. Inženjeri Rene Braeunlich (32) i Thomas Nitzschke (28), prema riječima njemačkog veleposlanika u Iraku Bernda Erbela točno su znali što žele odmah po ulasku u veleposlanstvo u utorak navečer. "Imate li pivo, molim vas?", prvo je pitanje koje su postavili, a nakon što su nazdravili slobodi poželjeli su saznati rezultate Bundeslige.

ROSEVILLE, Michigan - Američka policija izvijestila je kako će protiv jedne 46-godišnjakinje vjerojatno biti pokrenut sudski proces, jer je istodobno bila u braku s, koliko je do sada poznato, trojicom muškaraca, no to bi čini se, mogao biti tek vrh ledenog brijega, jer se u istom kontekstu spominje najmanje 15 muževa i više prijevara. Sudac okruga St. Clair u američkoj državi Michigan trebao bi donijeti odluku o tomu hoće li zbog poligamije protiv Kyle McConnell biti pokrenut sudski proces. Jedna od žrtava, Douglas Rice novinaru Detroit Newsa ispričao je kako je "McConnellovu upoznao prošlog ljeta preko internetskih stranica, kada mu je priznala kako je "jedanput ranije bila udata" te da su se "vjenčali nakon nekoliko mjeseci". Nedugo poslije toga doznao je kako je tek jedan među mnogima koji su nasjeli na njezinu priču. McConnell trenutačno odslužuje zatvorsku kaznu jer je pokušala prevariti još jednog supruga.

BUDIMPEŠTA - Radnici koji su kod preuređenja jedne kuće u Mađarskoj pronašli bačvu jamajčanskog ruma popili su njezin sadržaj prije nego su užasnuti shvatili da je u bačvi bilo ljudsko truplo, priopćila je policija. Začuđeni što ne mogu prenijeti bačvu od 300 litara pošto su popili i posljednju kap ruma, radnici su otkrili da je u njoj dobro očuvano truplo golog muškarca, piše na internetskoj stranici mađarske policije. Istragom je utvrđeno da truplo pripada mađarskom diplomatu koji je prije 20 godina umro u Jamajci. Policija sumnja da je njegova udovica, koja je nedavno umrla i, čija se kuća u Szegzdu (na jugu zemlje) preuređivala, potajno vratila truplo u domovinu, ali ga nije dala zakopati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙