FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: Slavonska banka u 14 sati blokirala županijski račun

POŽEGA, 10. svibnja 2006. (Hina) - Račun Požeško-slavonske županijedanas je od 14 sati u blokadi jer ga je zatvorila Slavonska banka,koja potražuje gotovo 24 milijuna kuna od županijske Uprave za ceste,rekao je novinarima danas Vladin povjerenik za tu županiju ŽeljkoŽilić.
POŽEGA, 10. svibnja 2006. (Hina) - Račun Požeško-slavonske županije danas je od 14 sati u blokadi jer ga je zatvorila Slavonska banka, koja potražuje gotovo 24 milijuna kuna od županijske Uprave za ceste, rekao je novinarima danas Vladin povjerenik za tu županiju Željko Žilić.

"S obzirom na to da županijska Uprava za ceste nije namirila svoje obveze prema Slavonskoj banci, koja joj je slala opomene, a kako smo mi osnivači Uprave za ceste, odnosno solidarni dužnici, ovrha je 'sjela' na županijski račun", dodao je povjerenik Žilić.

Slavonska banka je već 'sjela' na račun Uprave za ceste za dio duga od 34 milijuna kuna. Kako je račun u blokadi, banci nije preostalo drugo nego dio duga od 23,888.000 kuna naplatiti sa županijskog računa, rekao je Žilić.

Spomenuti je novac bio namijenjen ubrzanoj izgradnji i modernizaciji županijskih i lokalnih prometnica.

Kako je rekao povjerenik Žilić, od Uprave za ceste novac potražuju čak 34 vjerovnika te će, kako kaže, i oni povrat duga vjerojatno tražiti preko županijskog računa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙