FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beograd: Otvoreni Dani hrvatske kuhinje

BEOGRAD, 9. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatski ministar gospodarstva, radai poduzetništva Branko Vukelić otvorio je u utorak navečer u BeograduDane hrvatske kuhinje.
BEOGRAD, 9. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatski ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić otvorio je u utorak navečer u Beogradu Dane hrvatske kuhinje.

Dani hrvatske kuhinje održavaju se u beogradskom hotelu Hyatt do 21. svibnja do kada će tradicionalne mediteranske specijalitete pripremati osoblje splitskog restorana Adriatic Grašo.

Prema riječima hrvatskog veleposlanika u Srbiji i Crnoj Gori Tončija Staničića, Dani hrvatske kuhinje ove se godine održavaju po prvi put, a namjera je organizatora, hrvatskog veleposlanstva u Beogradu, da ta manifestacija postane tradicionalna.

Uoči početka Dana hrvatske kuhinje održan je za javnost zatvoreni sastanak Hrvatskog poslovnog kluba u Beogradu, koji okuplja predstavnike hrvatskih tvrtki u Srbiji, a čijim su se članovima obratili Branko Vukelić te njegov srbijanski kolega Predrag Bubalo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙