FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stručni skup o tekstilu 11. i 12. svibnja u Stubičkim toplicama

ZAGREB, 9. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK)organizator je trećeg po redu stručnog skupa "Njega tekstila i odjeće2006.", koji će se održati 11. i 12. svibnja u Stubičkim toplicama.
ZAGREB, 9. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizator je trećeg po redu stručnog skupa "Njega tekstila i odjeće 2006.", koji će se održati 11. i 12. svibnja u Stubičkim toplicama.

Na skupu će, kako su objavili iz HOK-a, biti riječi o usklađivanju zakonodavstva s propisima EU za djelatnosti kemijskog čišćenja i pranja te, shodno tome, obvezama kemijskih čistača u postupanju s otpadom i kemikalijama te zadovoljavanju ekoloških kriterija, posebice zaštiti zraka i voda.

Nakon nedavno provedenog sustavnog inspekcijskog nadzora u kemijskim čistionicama, predstavnici Sanitarne inspekcije i Inspekcije zaštite okoliša rastumačit će zakonske odredbe kojih se obrtnici ovih djelatnosti trebaju pridržavati.

Na skupu će također biti riječi o mogućnostima financiranja novih i obnove starih strojeva i uređaja za kemijsko čišćenje i pranje, zaštiti na radu, uvjetima za sudjelovanje kemijskih čistača u javnoj nabavi te brojnim stručnim temama.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙