FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum o suradnji HOK-a i Gastro grupe

ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Predstavnici Hrvatske obrtničkekomore (HOK) i Gastro grupe potpisali su danas Sporazum o poslovnojsuradnji, temeljem kojeg će Gastro grupa članovima Ceha ugostitelja iturističkih djelatnika HOK-a, korisnicima Obrtničke kartice odobravatipopuste prilikom nabave robe i pružanja drugih usluga iz djelatnostigrupe.
ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Predstavnici Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Gastro grupe potpisali su danas Sporazum o poslovnoj suradnji, temeljem kojeg će Gastro grupa članovima Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, korisnicima Obrtničke kartice odobravati popuste prilikom nabave robe i pružanja drugih usluga iz djelatnosti grupe.

Prema riječima potpredsjednika HOK-a Josipa Novogradeca, ovo je 181. ugovor o pružanju usluga korisnicima Obrtničke kartice, temeljem kojih obrtnici mogu ostvarivati pogodnosti prilikom kupnje roba ili korištenja usluga na nekoliko stotina prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a uskoro i u Sloveniji.

Ovakvom se suradnjom želi okrupniti nabava i time omogućiti kvalitetnija, brža i jeftinija usluga obrtnicima, u ovom slučaju iz ugostiteljstva i turizma, što bi osim unaprijeđenja poslovanja obrtnika, trebalo pridonijeti i kvaliteti hrvatske turističke ponude, rekao je Novogradec.

Direktor Gastro Grupe Đuro Horvat je pak istaknuo da od ukupno oko 16 tisuća članova Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a njih 12 tisuća već jesu klijenti Gastro grupe, koja inače opskrbljuje oko 15 tisuća kupaca.

Uz ostvarivanje raznih popusta, rabata, odgoda plaćanja, mogućnosti dostave i sl., ovom suradnjom će se obrtnicima omogućiti i da s Gastro grupom primjerice zajednički nastupaju na izložbama, sajmovima i promocijama te ostalim marketinškim akcijama.

HOK je projekt Obrtničke kartice započeo 2002. godine, a do sada potpisanim ugovorima o suradnji obuhvaćena su različita područja poput robe široke potrošnje, veleprodaje voća i povrća, mesnica, odjeće i obuće, frizerskih i kozmetičkih usluga, ugostiteljskih usluga itd.

Gastro grupa, osnovana u prosincu 2004. godine, savez je 35 veleprodajnih poduzeća s područja cijele Hrvatske koji se bave dobavom hrane i pića hotelima, restoranima i kafićima, ali i klasičnoj maloprodaji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙