FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crosco sklopio dva nova ugovora u Siriji

ZAGREB, 7. travnja 2006. (Hina) - Crosco, Inina tvrtka kćer, sklopilaje tijekom Međunarodne izložbe Syroil, koja je od 3. do 6. travnjaodržana u Damasku, dva značajna ugovora, izvijestila je danas IninaSlužba za informiranje i odnose s javnošću.
ZAGREB, 7. travnja 2006. (Hina) - Crosco, Inina tvrtka kćer, sklopila je tijekom Međunarodne izložbe Syroil, koja je od 3. do 6. travnja održana u Damasku, dva značajna ugovora, izvijestila je danas Inina Služba za informiranje i odnose s javnošću.

Croscovo bušaće postrojenje će, temeljem ugovora s američko-britanskom tvrtkom Gulfsands Petroleu, na Bloku 26 u sjeveroistočnom dijelu Sirije, u sljedeća četiri mjeseca izbušiti dvije bušotine.

Drugi ugovor Crosco je sklopio posljednji dan izložbe, 6. travnja, s tvrtkom Dublin International Petroleum Limited koja na svojoj koncesiji u Siriji planira izraditi ukupno 28 bušotina. Riječ je o većem poslu koji će trajati sljedeće dvije godine s mogućnošću produljenja ugovora za još dvije godine, navode iz Ine.

Iz Ine su izvijestili da su u pripremi i tri nova ugovora za Croscove radove na Ininoj koncesiji u Siriji, odnosno za zajedničku operativnu kompaniju Hayan Petroleum Company.

Riječ je o poslovima bušenja, integriranih servisa i elektrokarotažnih mjerenja, ugovor bi se potpisao na dvije godine s mogućnošću produljenja za još jednu godinu. Ti bi se ugovori, nakon što ih odobri SPC (sirijska nacionalna naftna kompanija), mogli potpisati još do kraja travnja, navode iz Ine.

Na području Sirije Crosco je prvu bušotinu bušio na Ininoj koncesiji Hayan 2001. godine, da bi potom svoje poslove proširio i na druge tvrtke.

Danas Crosco u Siriji ima četiri bušaća postrojenja, jedno remontno-bušaće, jedno remontno postrojenje za različitu opremu za izvođenje servisnih radova, poput cementacije i testiranja, pa se trenutno 15 do 20 posto Croscovih radnih sredstava nalazi na sirijskom području, ističu iz Ine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙