FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: Ispravak vijesti HNA7282 "Natječaj za 11 ..."

ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA7282"Natječaj za 11 radijskih i dvije TV koncesije" unesu ispravak učetvrti odlomak u kojemu je greškom navedeno da je natječaj za novutelevizijsku postaju raspisan za područje Grada Zagreba. Točno je daje Vijeće za elektroničke medije raspisalo natječaj za područje GradaZadra.
ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA7282 "Natječaj za 11 radijskih i dvije TV koncesije" unesu ispravak u četvrti odlomak u kojemu je greškom navedeno da je natječaj za novu televizijsku postaju raspisan za područje Grada Zagreba. Točno je da je Vijeće za elektroničke medije raspisalo natječaj za područje Grada Zadra.

Ispravno taj odlomak glasi: "Natječaj za dvije nove televizijske postaje raspisan je za područje Grada Zadra i šire područje Osijeka."

Ispravljenu vijest ponavljamo u cijelosti:

ZAGREB, 3. svibnja (Hina) - Vijeće za elektroničke medije danas je raspisalo natječaje za 11 radijskih i dvije lokalne televizijske koncesije.

Kod većine od 11 radijskih koncesija riječ je o obnovi već postojećih, dok je prvi natječaj raspisan za radijske postaje u gradovima Pakrac i Zadar.

Natječaj za obnovu raspisan je za šire područje Vukovara, Istarsku i Međimursku županiju, dvije frekvencije na području grada Zagreba, gradove Dubrovnik, Prelog i Kastav te općinu Vidovec.

Natječaj za dvije nove televizijske postaje raspisan je za područje Grada Zadra i šire područje Osijeka.

U Vijeću ističu da će dokumentaciju o natječaju danas uputiti Narodnim novinama koje će ga najvjerojatnije objaviti u petak. Od dana objave teče sedmodnevni rok za preuzimanje dokumentacije, nakon čega slijedi 30 dana za prijavu na natječaj.

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙