FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beograd: Potpredsjednik vlade podnio ostavku

Beograd: Potpredsjednik vlade podnio ostavkuBeograd, 3. svibnja 2006. (Hina) - Potpredsjednik srbijanske vladeMiroljub Labus izjavio je u srijedu na konferenciji za novinstvo da jepodnio ostavku zbog prekida pregovora s Europskom unijom.
Beograd, 3. svibnja 2006. (Hina) - Potpredsjednik srbijanske vlade Miroljub Labus izjavio je u srijedu na konferenciji za novinstvo da je podnio ostavku zbog prekida pregovora s Europskom unijom.

"Podnosim ostavku na mjesto potpredsjednika vlade. EU je danas suspendirala pregovore o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju jer naša vlada, suprotno Vašem izričitom obećanju, nije osigurala političke uvjete za nastavak pregovora čime je iznevjeren jedan od najvažnijih interesa zemlje i građana Srbije", navodi Labus u tekstu svoje ostavke koju je uručio premijeru Vojislavu Koštunici.

Labus je na konferenciji za novinstvo rekao da će ostali ministri iz stranke G17 plus, čiji je on predsjednik, odlučiti o svojem ostanku u vladi na sjednici glavnog odbora stranke 13. svibnja.

Labus je također izjavio da će njegova stranka nastaviti podupirati vladu dok traju pregovori o Kosovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙