FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAT o preuzimanju Iskona od strane HT-a

ZAGREB, 28. travnja 2006. (Hina) - Hrvatska agencija zatelekomunikacije (HAT) inicirala je kod Agencije za zaštitu tržišnognatjecanja, da uzimajući u obzir sve specifičnosti telekomunikacijskogtržišta, sukladno svojoj nadležnosti, odluči o dopuštenostikoncentracije u slučaju preuzimanja 100 posto udjela u temeljnomkapitalu Iskon Internet-a od strane HT- Hrvatskih telekomunikacija.
ZAGREB, 28. travnja 2006. (Hina) - Hrvatska agencija za telekomunikacije (HAT) inicirala je kod Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, da uzimajući u obzir sve specifičnosti telekomunikacijskog tržišta, sukladno svojoj nadležnosti, odluči o dopuštenosti koncentracije u slučaju preuzimanja 100 posto udjela u temeljnom kapitalu Iskon Internet-a od strane HT- Hrvatskih telekomunikacija.

HAT će, kako navode u priopćenju, u obavljanju svojih regulatornih poslova i dalje voditi računa o osnovnim ciljevima regulacije telekomunikacijskog tržišta koji su propisani člankom 5. Zakona o telekomunikacijama, održavati i promicati djelotvorno i održivo tržišno natjecanje, poticati pristup tržištu novim davateljima usluga, te onemogućavati zlouporabe nadmoćnog položaja.

(Hina) xpp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙