FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: prijevoznici prekinuli pa najavili ponovnu blokadu gradilišta

Zadar: prijevoznici prekinuli pa najavili ponovnu blokadu gradilištaZADAR, 26. travnja 2006. (Hina) - Zadarski autoprijevoznici jučer sunakon tjedan dana prekinuli blokadu gradilišta spojne ceste Zadar -čvorište Zadar II. jer su čuli da bi mogli dobiti posao od izvođačaradova GM Kvarte iz Perušića, no danas su ju ponovno najavili, jer jevlasnik tvrtke izjavio da će ih pozvati ako zatreba.
ZADAR, 26. travnja 2006. (Hina) - Zadarski autoprijevoznici jučer su nakon tjedan dana prekinuli blokadu gradilišta spojne ceste Zadar - čvorište Zadar II. jer su čuli da bi mogli dobiti posao od izvođača radova GM Kvarte iz Perušića, no danas su ju ponovno najavili, jer je vlasnik tvrtke izjavio da će ih pozvati ako zatreba.

Vlasnik GM Kvarte Ivica Orešković danas se sastao s predsjednikom Županijske komore u Zadru Darijom Jurinom, a nakon toga je na Radio Zadru izjavio da mu za sada ne trebaju novi prijevoznici na gradilištu. Zadarski prijevoznici nisu zadovoljni ishodom današnjeg sastanka pa najavljuju da bi ponovno mogli blokirati gradilište. Prijevoznici su nezadovoljni što je perušićka tvrtka, kako kažu, zaposlila uglavnom ličke autoprijevoznike.

Vlasnik tvrtke Ivan Orešković višekratno je ponavljao da je zaposlio i 12 prijevoznika sa zadarskog područja koji su se prijavili lanjske jeseni kad su započeli radovi. Budući da mu je trebalo još kamiona, a zadarski se prijevoznici nisu javili, on je zaposlio prijevoznike iz Karlovca, Zagreba, Dubrovnika i Brinja koje sada ne želi otpustiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙