FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Račan: SDP krajnje nezadovoljan radom Vlade

ZAGREB, 26. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik SDP-a Ivica Račanizrazio je danas krajnje nezadovoljstvo radom Vlade, jer, kako tvrdi,ne vlada situacijom, ne zna što radi, nema dobre procjene i što jeosobito važno, nema nikakvu smislenu energetsku politiku, priopćeno jeiz SDP-a.
ZAGREB, 26. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik SDP-a Ivica Račan izrazio je danas krajnje nezadovoljstvo radom Vlade, jer, kako tvrdi, ne vlada situacijom, ne zna što radi, nema dobre procjene i što je osobito važno, nema nikakvu smislenu energetsku politiku, priopćeno je iz SDP-a.

Stoga se Vlada i njezin predsjednik gube u obmanama i lažima prema građanima, ocijenio je Račan ističući da je Vlada mogla i morala intervenirati i zaustaviti porast cijena goriva.

Posebno goriva eurosuper 95 kojega građani najviše troše, te osobito porast cijene dizela, čije će poskupljenje utjecati na povećanje cijena u trgovinama, što je izravni udar na životni standard hrvatskih građana, upozorio je.

Račan drži da je za to primarna odgovornost na hrvatskoj Vladi, s obzirom i na činjenicu da je "Ina" još uvijek, uveliko, u državnim rukama, stoji u priopćenju iz SDP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙