FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Očekujem jačanje SDP-a i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

DUBROVNIK, 31. ožujka 2006. (Hina) - Na konferenciji za novinare SDP-aDubrovačko-neretvanske županije predsjednik stranke Ivica Račan je,osvrnuvši se na iduće izvanredne izbore za Županijsku skupštinu rekaokako očekuje da će oni pokazati jačanje SDP-a u najjužnijoj hrvatskojžupaniji kao, kako je rekao, i u cijeloj Hrvatskoj.
DUBROVNIK, 31. ožujka 2006. (Hina) - Na konferenciji za novinare SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije predsjednik stranke Ivica Račan je, osvrnuvši se na iduće izvanredne izbore za Županijsku skupštinu rekao kako očekuje da će oni pokazati jačanje SDP-a u najjužnijoj hrvatskoj županiji kao, kako je rekao, i u cijeloj Hrvatskoj.

"Ljudi sa SDP-ove liste zauzimaju se za decentralizaciju države, započetu prije nekoliko godina, koja bi trebala poboljšati život i riješiti mnoge teškoće građana", istaknuo je predsjednik SDP-a. Dodao je kako njegova stranka smatra da dohodak i porez trebaju ostati tamo gdje se ostvaruju.

Nositelj SDP-ove liste Ivan Šprlje rekao je kako je koalicijska vlast kojoj je bio na čelu prošlih sedam godina počela i provela više važnih projekata, koje HDZ-ovci sada pokušavaju prisvojiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙