FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eksplozije u egipatskom ljetovalištu - mediji govore o stotinu mrtvih i ranjenih

KAIRO, 24. travnja 2006. (Hina) - Tri snažne eksplozije potresle su uponedjeljak ljetovalište Dahab na egipatskom Sinaju, svjedociizjavljuju da se vidi kako se s gradske tržnice koju posjećuju turistidiže dim, dok mediji izvješćuje o najmanje stotinu mrtvih i ranjenih.
KAIRO, 24. travnja 2006. (Hina) - Tri snažne eksplozije potresle su u ponedjeljak ljetovalište Dahab na egipatskom Sinaju, svjedoci izjavljuju da se vidi kako se s gradske tržnice koju posjećuju turisti diže dim, dok mediji izvješćuje o najmanje stotinu mrtvih i ranjenih.

Eksplozije su se mogle čuti oko 7 i 15 navečer po lokalnom vremenu. Stanovnici Dahaba rekli su da se dijelovi tijela i krhotine nakon eksplozije u jednom lokalnom restoranu mogu vidjeti na ulicama.

Jedan je egipatski medicinski dužnosnik rekao da je samo u hotelu el-Khaleeg u eksploziji poginulo najmanje 17 osoba, dok je 150 ozlijeđenih. On je dodao da žrtava ima i na druge dvije lokacije eksplozija, ali nije mogao reći pojedinosti o tome.

Dužnosnik ministarstva unutarnjih poslova potvrdio je da je došlo do eksplozija no rekao je da nema dodatnih informacija. "Bilo je eksplozija no slika još nije jasna", rekao je egipatski dužnosnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙