FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mubarak pozvao Olmerta u posjet Egiptu

JERUZALEM, 6. travnja 2006. (Hina/DPA) - Egipatski predsjednik HosniMubarak razgovarao je u četvrtak navečer s mandatarom izraelske vladeEhudom Olmertom i pozvao ga u posjet Egiptu odmah po formiranjuvladine koalicije, izvijestili su izraelski mediji.
JERUZALEM, 6. travnja 2006. (Hina/DPA) - Egipatski predsjednik Hosni Mubarak razgovarao je u četvrtak navečer s mandatarom izraelske vlade Ehudom Olmertom i pozvao ga u posjet Egiptu odmah po formiranju vladine koalicije, izvijestili su izraelski mediji.

Mubarak je čestitao Olmertu na mandatu za sastavljanje vladajuće koalicije koji mu je povjerio izraelski predsjednik Moshe Katsav. Obojica su se složili susresti nakon što Olmert ispuni tu zadaću.

Mubarak je razgovarao i s predsjednikom laburističke stranke Amirom Peretzom čestitavši mu na sklapanju buduće koalicije koju će predvoditi Peretzova laburistička stranka i Olmertova stranka Kadima.

Egipatski je predsjednik rekao da će takva vlada osnažiti perspektivu postizanja mira na Bliskom istoku.

Kadima je na prošlotjednim izborima postala najveća stranka s 29 zastupnika u Knessetu koji broji 120 zastupnika, a laburistička stranka je s 19 zastupnika postala druga po veličini politička snaga u parlamentu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙