FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Egipat: 18-godišnjakinja podvrgnuta testiranju na ptičju gripu

KAIRO, 27. ožujka 2006. (Hina/Reuters) - Egipatski ministar zdravstvaHatem el-Gabali izvijestio je u nedjelju da je 18-godišnja djevojkapodvrgnuta testiranju na virus ptičje gripe od kojega su u Egiptu dosada zaražene četiri osobe, a jedna je umrla.
KAIRO, 27. ožujka 2006. (Hina/Reuters) - Egipatski ministar zdravstva Hatem el-Gabali izvijestio je u nedjelju da je 18-godišnja djevojka podvrgnuta testiranju na virus ptičje gripe od kojega su u Egiptu do sada zaražene četiri osobe, a jedna je umrla.

Egipatska novinska agencija MENA objavila je el-Gabalijevu izjavu da su od 18-godišnjakinje uzeti uzorci koji se testiraju na ptičju gripu.

Djevojka je iz sela Miniet Quellin sjeverozapadno od Kaira i već je primila terapiju Tamifluom. Ona se četiri dana loše osjećala pa je hospitalizirana, a stanje joj je zadovoljavajuće, rekao je el-Gabali, dodavši da je imala kontakte s mrtvim pticama.

Dvoje Egipćana za koje se sumnjalo da su zaraženi ptičjom gripom u nedjelju su napustili bolnicu, a treći je zadržan na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙