FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U novom sukobu pristaša Hamasa i Fataha troje ranjenih

GAZA, 24. travnja 2006. (Hina/AP) - Unutarnje podjele među Palestincimau ponedjeljak su, unatoč naporima za smirivanje situacije, uzrokovalejoš jedan sukob između pristalica vlade na čelu s Hamasom i naizborima poraženog Fataha palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa.
GAZA, 24. travnja 2006. (Hina/AP) - Unutarnje podjele među Palestincima u ponedjeljak su, unatoč naporima za smirivanje situacije, uzrokovale još jedan sukob između pristalica vlade na čelu s Hamasom i na izborima poraženog Fataha palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa.

Deseci Hamasovih pristalica pritekli su u pomoć jednom ministru u vladi kad je on naišao na skupinu bijesnih naoružanih pristaša Fataha, nakon čega je došlo do pucnjave u kojoj su ranjene tri osobe.

Predstavnici dviju strana u nedjelju rano ujutro suglasili su se oko međusobne suradnje u cilju okončanja napetosti, ali je njihov dogovor ubrzo prerastao u nove sukobe.

Tisuće Fatahovih aktivista sudjelovalo je u prosvjedima protiv Hamasa na Zapadnoj obali, održanim nekoliko sati prije pucnjave ispred ministarstva zdravstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙