FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

George W. Bush napokon čestitao Romanu Prodiju na pobjedi

RIM, 21. travnja 2006. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bushtelefonirao je u petak vođi talijanske ujedinjene ljevice RomanuProdiju i čestitao mu na pobjedi na parlamentarnim izborima, objavioje u priopćenju Prodijev ured.
RIM, 21. travnja 2006. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bush telefonirao je u petak vođi talijanske ujedinjene ljevice Romanu Prodiju i čestitao mu na pobjedi na parlamentarnim izborima, objavio je u priopćenju Prodijev ured.

"Predsjednik Sjedinjenih Država George W. Bush telefonirao je u petak popodne Romanu Prodiju i čestitao mu na pobjedi na izborima održanim 9. i 10. travnja", piše u priopćenju.

"Iz zrakoplova Air Force One na putu u Kaliforniju, predsjednik Bush je izrazio želju da čim prije počne surađivati s novom talijanskom vladom", dodaje se.

"Prodi i predsjednik Bush dogovorili su susret na sljedećem summitu skupine G8 koji se planira u srpnju u Sankt Peterburgu", zaključuje se u priopćenju.

Kao odani politički saveznik premijeru Silviju Berlusconiju, Bush je kao posljednji od značajnijih svjetskih čelnika čestitao Prodiju na pobjedi, dva dana nakon što ju je potvrdio talijanski vrhovni sud.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙