FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconi pozvao UN-ove promatrače na izbore

RIM, 6. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Italiji su potrebni UN-ovipromatrači kako bi se izbjeglo namještanje na općim izborima ovenedjelje, rekao je u četvrtak talijanski premijer Silvio Berlusconi.
RIM, 6. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Italiji su potrebni UN-ovi promatrači kako bi se izbjeglo namještanje na općim izborima ove nedjelje, rekao je u četvrtak talijanski premijer Silvio Berlusconi.

Berlusconi postaje sve uznemireniji i gnjevniji pred izbore na kojima se po ispitivanjima javnog mišljenja očekuje njegov vjerojatni poraz od oporbenog čelnika Romana Prodija.

Nakon što je napao pravosuđe, medije, krupni business i banke radi zavjere za postizanje njegovog poraza na izborima, novinarima je na pitanje jesu li potrebni Ujedinjeni narodi za nadzor izbora odgovorio: "sigurno".

"Uza sve novine koje su na njihovoj strani, s televizijskim postajama koje se ponašaju kako smo vidjeli, sigurno da bi trebali doći braniti nas od tih ljudi koji su stručnjaci u namještanju", rekao je Berlusconi.

"Trebamo promatrače jer ako se stvari ovako nastave tko zna na što će biti spremni tijekom glasovanja", izjavio je Berlusconi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙