FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pogreb Slobodana Miloševića u subotu u Požarevcu

BEOGRAD, 14. ožujka (Hina) - Slobodan Milošević bit će pokopan usubotu u Požarevcu, a svečani ispraćaj bit će održan u Beogradu istogadana u 12 sati, izjavio je u srijedu potpredsjednik Socijalističkepartije Srbije Milorad Vučelić Radio-televiziji Srbije.
BEOGRAD, 14. ožujka (Hina) - Slobodan Milošević bit će pokopan u subotu u Požarevcu, a svečani ispraćaj bit će održan u Beogradu istoga dana u 12 sati, izjavio je u srijedu potpredsjednik Socijalističke partije Srbije Milorad Vučelić Radio-televiziji Srbije.

"Tijekom iduća dva dana Miloševićevi posmrtni ostaci bit će izloženi u Beogradu, a gdje točno, tek ćemo odlučiti", kazao je Vučelić, dodajući da će kovčeg s Miloševićevim tijelom biti izložen kako bi članovi njegove stranke, simpatizeri i građani Srbije mogli "u mimohodu mu odati poštu".

Vučelić je dodao i da očekuje da pogrebu prisustvuje cijela Miloševićeva obitelj, te da jedino zdravstveni razlozi i "posljedice po neke od članova te obitelji" mogu uzrokovati izostanak nekoga od njih.

Kovčeg s posmrtnim ostacima Slobodana Miloševića u Den Haagu u utorak je preuzeo njegov sin Marko Milošević, te će on biti dopremljen redovnom linijom JAT-a u srijedu poslijepodne u Beograd.

Prema tvrdnjama predsjednika požarevačkog SPS-a Miomira Ilića, Slobodan Milošević biti će sahranjen u dvorištu svoje obiteljske kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙