FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radikali: Miloševićeva smrt u interesu države

BEOGRAD, 13. ožujka 2006. (Hina) - Smrt Slobodana Miloševića je uslužbi i u interesu države, izjavio je Tomislav Nikolić, zamjenikhaškog optuženika Vojislava Šešelja na čelu Srpske radikalne strankeza beogradski tabloid "Press" od ponedjeljka. "Da su Milošević, (Ratko)Mladić i (Radovan) Karadžić osuđeni za genocid, to bi bio krajRepublike Srpske, a zatim i Srbije. Ta tužba je ionako bilaneosnovana, a sada bez presude Miloševiću, ona ne vrijedi ništa. Ružnoje reći, ali njegova smrt je u službi i interesu države", kazao jeNikolić.
BEOGRAD, 13. ožujka 2006. (Hina) - Smrt Slobodana Miloševića je u službi i u interesu države, izjavio je Tomislav Nikolić, zamjenik haškog optuženika Vojislava Šešelja na čelu Srpske radikalne stranke za beogradski tabloid "Press" od ponedjeljka."Da su Milošević, (Ratko) Mladić i (Radovan) Karadžić osuđeni za genocid, to bi bio kraj Republike Srpske, a zatim i Srbije. Ta tužba je ionako bila neosnovana, a sada bez presude Miloševiću, ona ne vrijedi ništa. Ružno je reći, ali njegova smrt je u službi i interesu države", kazao je Nikolić.

Nikolić je ponovio da Slobodan Milošević treba biti pokopan u Aleji velikana na beogradskom Novom groblju, te je dodao da se čuo s Miloševićevim sinom Markom, koji mu je rekao da njegova majka Mirjana Marković želi prisustvovati pogrebu, te da, ne bude li mogla doći u Beograd, želi da pogreb bude u Moskvi.

"Ja sam mu rekao da im jamčim da će oni poslije sljedećih parlamentarnih izbora živjeti u Srbiji i da ne trebaju Miloševića pokopati u Moskvi pa za neko vrijeme njegove kosti prebaciti u Srbiju", kazao je Šešeljev zamjenik Tomislav Nikolić tabloidu "Press".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙