FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Još se ne zna gdje i kada će Milošević biti pokopan

ZAGREB, 11. ožujka 2006. (Hina) - Borislav Milošević, stariji bratbivšeg srbijanskog i jugoslavenskog predsjednika Slobodana Miloševića,izjavio je u Moskvi kako još ne može reći gdje će i kada biti pokopannjegov brat, koji je u subotu pronađen mrtav u pritvorskoj jediniciHaškog suda (ICTY).
ZAGREB, 11. ožujka 2006. (Hina) - Borislav Milošević, stariji brat bivšeg srbijanskog i jugoslavenskog predsjednika Slobodana Miloševića, izjavio je u Moskvi kako još ne može reći gdje će i kada biti pokopan njegov brat, koji je u subotu pronađen mrtav u pritvorskoj jedinici Haškog suda (ICTY).

"Pitanje datuma i mjesta pokopa bivšeg jugoslavenskog predsjednika još nije riješeno", rekao je Borislav Milošević, te podsjetio da je Slobodan Milošević prije četiri mjeseca zatražio da ga Den Haag pusti na liječenje u Moskvu, ali je ICTY taj zahtjev odbio.

Stariji brat Slobodana Miloševića također je izjavio da njegova obitelj sumnja da će Haški tribunal izvršiti obdukciju na nepristrasan način.

"Znam da se njegova obitelj protivi da obdukcija bude izvršena tamo (u Den Haagu), jer im ne vjeruju, kao što i on (Slobodan Milošević) nije vjerovao liječnicima i sudu", rekao je Borislav Milošević, bivši jugoslavenski veleposlanik u Rusiji, koji i danas živi u Moskvi.

Borislav Milošević je nakon vijesti o smrti svog brata kazao da sva odgovornost za smrt Slobodana Miloševića "leži na Haškom sudu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙