FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Beogradu otvoren 34. FEST

BEOGRAD,24. veljače 2006.(Hina) - Tridesetčetvrti beogradskimeđunarodni filmski festival (FEST) počeo je u petak navečer u dvoraniSava centra prikazivanjem filma "Slomljeno cvijeće" redatelja i piscascenarija Jima Jarmuscha .
BEOGRAD,24. veljače 2006.(Hina) - Tridesetčetvrti beogradski međunarodni filmski festival (FEST) počeo je u petak navečer u dvorani Sava centra prikazivanjem filma "Slomljeno cvijeće" redatelja i pisca scenarija Jima Jarmuscha .

Očekuje se da preko 70 premijernih filmova do 5. ožujka vidi preko 50.000 gledatelja. U sklopu tih filmskih premijera bit će prikazani i hrvatski filmovi "Što je muškarac bez brkova" Hrvoja Hribara i "Oprosti za Kung Fu" Ognjena Sviličića.

U sklopu programa pod nazivom "Činjenice i slagalice" biće prikazan i film "Vukovar-poslednji rez" dokumentarac o tragediji Vukovara, u produkciji beogradskog radija B-92 , čiji je scenarist Drago Hedl, dok je režija povjerena beogradskom redatelju Janku Baljku.

Najavljen je i "FEST na bis" 6.ožujka kada će se prikazati pobjednik berlinskog festvala "Grbavica" sarajevske redateljke Jasmile Španić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙