FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iransko izaslanstvo doputovalo u Moskvu

ZAGREB/MOSKVA, 1. ožujka 2006. (Hina) - Iransko izaslanstvo doputovaloje u srijedu u Moskvu na novi krug pregovora o ruskom prijedlogu zaobogaćivanje urana u sklopu iranskog nuklearnog programa na teritorijuRuske Federacije, javile su ruske novinske agencije.
ZAGREB/MOSKVA, 1. ožujka 2006. (Hina) - Iransko izaslanstvo doputovalo je u srijedu u Moskvu na novi krug pregovora o ruskom prijedlogu za obogaćivanje urana u sklopu iranskog nuklearnog programa na teritoriju Ruske Federacije, javile su ruske novinske agencije.

Izaslanstvo predvodi Ali Larijani, čelnik iranskog Vrhovnog nacionalnog vijeća sigurnosti.

RIA Novosti podsjeća da je preliminarni dogovor o uspostavi zajedničkog postrojenja za obogaćivanje urana postignut tijekom pregovora u Teheranu 26. veljače.

Šef ruske Agencije za atomsku energiju Sergej Kirijenko rekao je u Teheranu da ne vidi nikakve "organizacijske, tehničke ili financijske probleme glede uspostave zajedničkog postrojenja".

Rusija ustrajava na tome da prijedlog o zajedničkom postrojenju vrijedi samo pod uvjetom da Iran ponovno uvede moratorij na obogaćivanje urana unutar zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙