FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla, kiša

ZAGREB, 17. veljače 2006. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbogmagle vidljivost je ograničena na samo 30 m između Kikovice i tunelaTuhobić, a na 100 m od Tuhobića do tunela Sleme, izvijestio je jutrosHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 17. veljače 2006. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog magle vidljivost je ograničena na samo 30 m između Kikovice i tunela Tuhobić, a na 100 m od Tuhobića do tunela Sleme, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magle ima i u Istri, zatim na području graničnih prijelaza Rupa i Pasjak, te u Gorskome kotaru, na autocesti zagreb-Macelj od Zaprešića do Velike Vesi, zatim na zagrebačkoj obilaznici, te dionici od Novske do Velike Kopanice autoceste A3 Zagreb-Lipovac .

HAK upozorava i na jak vjetar na dionici Kikovica-Tuhobić, te na veliku opasnost od odrona zbog kiše i porasta temperature.

U većem dijelu Hrvatske ceste su mokre i skliske zbog kiše.

Teretni je promet pojačan na GP Macelj na izlasku iz zemlje, te na Bajakovu u oba smjera. U putničkome prometu nema čekanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina, prema otoku Cresu, zbog jakog juga prevozi samo osobna vozila. Ostali plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙