FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: autocesta A6 otvorena za sav promet

ZAGREB, 9. veljače 2006. (Hina) - Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorenaje za sav promet, ukinuti su zimski uvjeti između čvorova Kikovica iBosiljevo 1, javio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 9. veljače 2006. (Hina) - Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sav promet, ukinuti su zimski uvjeti između čvorova Kikovica i Bosiljevo 1, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na većini cesta kolnici su mokri i skliski od kiše, a u Lici mjestimice ima i raskvašenog snijega. Slab snijeg povremeno pada i na autocesti A1 Zagreb-Split, duž dionice Otočac-tunel Sv. Rok.

U Gorskom kotaru zabranjen je promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama na sljedećim državnim cestama: D 3 Kupjak-Vrbovsko-Zdihovo (stara cesta kroz Gorski kotar),D 32 Prezid-Delnice-Mrkopalj,D 305 Parg-Čabar,D 203 Brod na Kupi-Delnice.

U Lici je ista zabrana na snazi na sljedećim državnim cestama:D1 Drežničko Selište-Plitvice-Udbina-Klapavice (Lička magistrala), D 52 Borje-Vrhovine, D 25 Korenica-Gospić-Karlobag, D 522 Udbina-Sv. Rok, D 42 Poljanak-Saborsko-Selište, D 504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i D 217 Ličko-Petrovo Selo-Grabovac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙