FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: uvjeti za vožnju uglavnom dobri

ZAGREB, 21. siječnja 2006. (Hina) - U većem su dijelu zemlje vremenskeprilike i uvjeti za vožnju uglavnom povoljni, no ponegdje ima magle,izvijestio je Hrvatski aautoklub (HAK).
ZAGREB, 21. siječnja 2006. (Hina) - U većem su dijelu zemlje vremenske prilike i uvjeti za vožnju uglavnom povoljni, no ponegdje ima magle, izvijestio je Hrvatski aautoklub (HAK).

Magle ili sumaglice mjestimično ima na cestama u unutrašnjosti i po kotlinama u Istri, Lici i Gorskom kotaru. Na dijelu A 6 između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić vidljivost je 50-100 m.

Otvorena je D 33 gdje je promet bio prekinut zbog prometne nesreće.

Promet je rijedak i teče bez posebnih ograničenja.

Zbog moguće poledice u usjecima i preko prijevoja u gorju te na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima HAK savjetuje oprezniju vožnju. U tijeku je posipavanje kritičnih dionica.

Cesta D42 Saborsko-Poljanak-Selište, još je zatvorena za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Od sutra, 21. pa do 31. siječnja u vremenskim intervalima od 9 do 10, od 14 do 15 i od 20 do 21 sat, zbog izgradnje tunela Mravinci za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste D 1, Solin-Klis u trajanju od 15 minuta. Za to vrijeme moguće je ići obilazno ŽC 6253, "starom kliškom cestom".

Nema gužve u putničkom prometu.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙