FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste vlažne, mjestimice magla

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Na većini cesta kolnici sumjestimice vlažni i skliski, magla mjestimice smanjuje vidljivost,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Na većini cesta kolnici su mjestimice vlažni i skliski, magla mjestimice smanjuje vidljivost, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magle ima u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te na širem zagrebačkom području, posebice na autocesti A1 Zagreb-Split na dionicama Zagreb-Bosiljevo i tunel Mala Kapela-Otočac, zatim na zagrebačkoj obilaznici ( A3 od Bregane do Ivanje Reke), kao i na A4 Zagreb-Goričan dionici Goričan-Breznički Hum, te na A2 Zagreb-Macelj dionici Velika Ves-Zagreb.

Cesta D42 Saborsko-Poljanak-Selište još je zatvorena za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Povremeno je pojačan ulazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Bregana, kao i izlazak na GP Bajakovo. Na većini ostalih prijelaza, promet je uglavnom slabe gustoće.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙