FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Javni poziv za Projekt osnivanja savjetovališta za zaštitu potrošača

ZAGREB, 16. veljače 2006. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva objavilo je danas Javni poziv za Projekt "Osnivanjesavjetovališta za zaštitu potrošača za područje Istarske,Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije u 2006. godini".
ZAGREB, 16. veljače 2006. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je danas Javni poziv za Projekt "Osnivanje savjetovališta za zaštitu potrošača za područje Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije u 2006. godini".

Cilj projekta je podrška udrugama za zaštitu potrošača radi osnivanja četvrtog Savjetovališta za zaštitu potrošača u Hrvatskoj u ovoj godini, sa svrhom pružanja organizirane pomoći u svrhu zaštite interesa potrošača i stjecanja osnovnih znanja o obvezama, pravima i zaštiti potrošača, a sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, potrebama predviđenim Nacionalnim programom zaštite potrošača za razdoblje 2005. - 2006. i Zaključku Vijeća za zaštitu potrošača od 27. siječnja 2006. godine.

Na Javni poziv mogu se javiti udruge za zaštitu potrošača registrirane sukladno Zakonu o udrugama.

Iznos financijskih sredstava za realizaciju ovog projekta je 311.000 kuna, izvijestili su iz Ministarstva.

Pojasnili su kako će Ministarstvo raspodijeliti nepovratna financijska sredstva za savjetovalište za pokriće troškova bruto plaća za voditelja savjetovališta; troškova ureda (najamnina, telefon, web stranica, struja, voda, uredski materijal); bruto plaća za administrativnog tajnika; honorare za vanjske suradnike te putne troškovi.

Savjetovalište osim voditelja savjetovališta koji je zadužen za pružanje općih savjeta mora imati stručnjake za određena područja.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙