FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura otežava promet

ZAGREB, 5. veljače 2006. (Hina) - Zbog bure je za sve skupine vozilaponovno zatvorena dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnicedo Kikovice, izvijestio je Hrvatski autoklub u 21,20 sati.
ZAGREB, 5. veljače 2006. (Hina) - Zbog bure je za sve skupine vozila ponovno zatvorena dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do Kikovice, izvijestio je Hrvatski autoklub u 21,20 sati.

Od 21 sat otvorena je dionica A 1 od čvora Posedarje do čvora Maslenica za sva vozila. Od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok i dalje je zabranjen promet za sva vozila.

Zbog susnježice i skliskog kolnika na dionici Gospić-Sveti Rok brzina je ograničena na 80 km/h.

Zbog jake bure, samo osobna vozila smiju prometovati dionicom jadranske magistrale (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene i državnom cestom D 54 Zaton Obrovački-Maslenica.

Za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom) zatvorena je dionica jadranske magistrale (D8) Novi Vinodolski-Senj, zbog bure.

Paškim mostom i mostom u Dubrovniku ne smiju prometovati vozila I. skupine: autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikli.

Snijeg mjestimice usporava promet na cestama u Lici, povremeno pada na autocesti A1 Zagreb-Split od Otočca do tunela Sv. Rok.

Zbog bure u prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen za otok Pag i Jablanac-Mišnjak za otok Rab. Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila.

Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙