FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gaza: Dvojica Palestinca iz Islamskog džihada ubijena u zračnom napadu

GAZA, 5. veljače 2006. (Hina/AFP) - Dvojica Palestinaca, pripadniciIslamskog džihada, ubijena su u nedjelju navečer, a dvojica suranjena, u zračnom napadu izraelskih snaga na dva automobila koja suse kretala ulicom u četvrti Zeitoun u Gazi, priopćili su dužnosnicipalestinske sigurnosne službe.
GAZA, 5. veljače 2006. (Hina/AFP) - Dvojica Palestinaca, pripadnici Islamskog džihada, ubijena su u nedjelju navečer, a dvojica su ranjena, u zračnom napadu izraelskih snaga na dva automobila koja su se kretala ulicom u četvrti Zeitoun u Gazi, priopćili su dužnosnici palestinske sigurnosne službe.

Identificirane žrtve su Jihad Al Sawafiri (31) i Adnan Bustan (29), aktivisti Brigada al-Kudsa, vojnog ogranka Islamskog džihada, radikalne skupine koja nastavlja s protuizraelskim napadima. Prema neslužbenim informacijama, radi o dvojici vodećih izrađivača bombi i raketa u redovima Islamskog džihada.

Smrću ove dvojice, broj žrtava od početka Intifade u rujnu 2000. popeo se na 4.944, od čega su tri četvrtine Palestinci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙