FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UN zabrinut sukobom na izraelsko-libanonskoj granici

BEJRUT, 5. veljače 2006. (Hina/AFP) - Osobni predstavnik glavnogtajnika Ujedinjenih naroda Kofija Annana u Libanonu izrazio je usubotu u Bejrutu duboku zabrinutost zbog Hezbolahovog nepoštivanjaplave linije koju je odredio UN a koja predstavlja granicu izmeđuLibanona i Izraela.
BEJRUT, 5. veljače 2006. (Hina/AFP) - Osobni predstavnik glavnog tajnika Ujedinjenih naroda Kofija Annana u Libanonu izrazio je u subotu u Bejrutu duboku zabrinutost zbog Hezbolahovog nepoštivanja plave linije koju je odredio UN a koja predstavlja granicu između Libanona i Izraela.

Nakon sastanka s libanonskim ministrom vanjskih poslova Fawzi Slloukhom, Geir O. Pedersen je izrazio duboku zabrinutost zbog toga što je Hezbolah u petak povrijedio plavu crtu.

Gerilci Hezbolaha napali su položaj izraelske vojske u području farmi Shebaa na granici Libanona, Sirije i Izraela nakon smrti jednog libanonskog pastira koji je stradao od izraelskih granata.

Izraelsko zrakoplovstvo i topništvo uzvratilo je bombardiranjem lokacija u južnom Libanonu za koje se sumnja da ih koristi Hezbolah.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙