FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor odbacila Pančićeve tvrdnje i nazvala ih lažima

ZAGREB,3. veljače(Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljibranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas jeodbacila i lažima nazvala tvrdnje SDP-ovca Ivice Pančića da jenaručila sinoćnju emisiju Otvoreno i u nju dovela svoje goste.
ZAGREB,3. veljače(Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je odbacila i lažima nazvala tvrdnje SDP-ovca Ivice Pančića da je naručila sinoćnju emisiju Otvoreno i u nju dovela svoje goste.

"Ta tvrdnja dotičnog gospodina je čista laž i s užasom odbijam takve insinuacije", izjavila je Kosor ističući da je neke ljude u studiju vidjela prvi put.

Dotičnog gospodina, za kojeg je rekla da se "opsesivno fiksirao na nju", pozvala je da prestane s optužbama.

"Neka skupi hrabrosti i suoči se s ljudima koji ga prozivaju", poručila je Pančiću, dodajući da "odbija biti vreća s kojom će se nabacivati kad mu usfali medijskog prostora".

Odbacila je Pančićeve optužbe da je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti leglo korupcije, kriminala i nerada.

Ministarstvo dobro radi, uostalom naslijedila sam njegove službenike, rekla je Kosor.

I urednica emisije Otvoreno Hloverka Novak Srzić odbacila je Pančićeve tvrdnje da je njena sinoćnja emisija, koja se bavila oboljelima od PTSP-a, naručena od

potpredsjednice Vlade.

"To su obične gluposti, to je pritisak na slobodu medija", izjavila je Novak Srzić, a na Pančićevu primjedbu da se u emisiji nije mogla čuti druga strana, pita ga - a tko je druga strana nasuprot ljudima koji su oboljeli?

Pančić je danas sazvao konfrenciju za novinare i za emisiju, u kojoj ga je jedan od sudionika optužio da kao bivši ministar branitelja na duši ima više "dečki koji su suicid napravili, nego 50 posto srpskih zločinaca u Haagu", ustvrdio da je naručena

od potpredsjednice Vlade koja je u nju dovela najvećim dijelom svoje goste.

Ocijenio je da dugo nije vidio emisiju poput sinoćnje u kojoj se nije moglo čuti drugačije mišljenje.

Ustvrdio je i da je Ministarstvo obitelji, hrvatskih branitelja i međugeneracijske solidarnosti leglo korupcije, kriminala i nereda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙