FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Investicija u Belju vrijedna 15 milijuna kuna

ZAGREB/BELI MANASTIR, 2. veljače 2006. (Hina) - U tvrtki Belje, izsastava koncerna Agrokor, puštena je danas u rad nova linija zapunjenje ABC sira u prostorima Tvornice mliječnih proizvoda Belje,investicija vrijedna 15 milijuna kuna.
ZAGREB/BELI MANASTIR, 2. veljače 2006. (Hina) - U tvrtki Belje, iz sastava koncerna Agrokor, puštena je danas u rad nova linija za punjenje ABC sira u prostorima Tvornice mliječnih proizvoda Belje, investicija vrijedna 15 milijuna kuna.

Kako su objavili iz Agrokora, ovo je jedna u nizu započetih investicija u modernizaciju poslovanja sustava Belje. Spomenuta sredstva od 15 milijuna kuna odnose se na nabavku nove linije, rekonstrukciju objekta, razvoj novih okusa te izradu i promociju novog dizajna ambalaže.

Tijekom ove godine planira se i razvoj novih proizvoda, povećanje opsega proizvodnje i investicije u novu opremu.

Nova linija za punjenje njemačkog dobavljača Waldner najsuvremenija je oprema za punjenje krem sireva s kapacitetom punjenja od 2 tone na sat.

Tvornica ima sirovinsku bazu u cijeloj Baranji, kako s Beljskih farmi tako i od 300 privatnih kooperanata.

Sirni namaz ABC bit će u budućnosti jedan od glavnih izvoznih proizvoda Belja. U toku veljače na tržište izlazi cijela linija ABC svježeg krem sira u novom izdanju i s novim okusima.

Ulaskom Agrokora u vlasništvo Belja prodaja se tijekom 2005. godine povećala za 43 posto, istaknuli su u tvrtki.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙