FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvjestota izvedba predstave "Magic act show" u "Kerempuhu"

ZAGREB, 1. veljače 2006. (Hina) - Predstava "Magic act show" autoraRenea Bitorajca i Tarika Filipovića u suradnji s mađioničarom LukomVidovićem Illumanom u nešto više od tri godine dostigla je svojudvjestotu izvedbu.
ZAGREB, 1. veljače 2006. (Hina) - Predstava "Magic act show" autora Renea Bitorajca i Tarika Filipovića u suradnji s mađioničarom Lukom Vidovićem Illumanom u nešto više od tri godine dostigla je svoju dvjestotu izvedbu.

Svečana dvjestota izvedba te kolaž predstave, sastavljena od skečeva prožetih satiričkim nabojem i mađioničarskim trikovima, bit će 3. veljače u zagrebačkom kazalištu "Kerempuh".

Predstavu, koja je premijerno izvedena 26. siječnja 2003., do sada je vidjelo oko sto tisuća gledatelja i prikazana je diljem Hrvatske.

Na 27. Danima satire predstava je dobila nagradu Zlatni smijeh za najbolju kabaretsku predstavu, a Tarik Filipović nagradu "Ivo Serdar" za ulogu koju je publika najbolje prihvatila.

U predstavi kao plesačice nastupaju Lidija Iveković i Kristina Bajza (u prvoj postavi Adriana Strabić i Mirta Mujačić), glazbu je producirao Mario Mirković, scenografiju potpisuje Miljenko Sekulić Sarma, a kostime Vedrana Rapić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙