FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nedjeljne matineje u ZKM-u za najmlađe gledatelje

ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačko kazalište mladih (ZKM)od 15. siječnja počinje s novim projektom - nedjeljnim matinejama zanajmlađe gledatelje, a prva u nizu dječjih predstava s repertoara togkazališta bit će "Mala sirena" H.C. Andersena, u režiji RobertaWaltla.
ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačko kazalište mladih (ZKM) od 15. siječnja počinje s novim projektom - nedjeljnim matinejama za najmlađe gledatelje, a prva u nizu dječjih predstava s repertoara tog kazališta bit će "Mala sirena" H.C. Andersena, u režiji Roberta Waltla.

Svake nedjelje od 11 sati u ZKM-u će osmišljavati kazališni program koji uz posjet predstavi omogućuje i izravno sudjelovanje u kreativnim radionicama, izvijestila je Ana Kovačević, zadužena za odnose s javnošću u tom kazalištu.

Nakon predstave, mali posjetitelji imat će priliku sudjelovati u dramskoj, lutkarsko-likovnoj ili glazbeno-plesnoj radionici Učilišta ZKM-a. Na kraju matineje, u 14 sati, predstavit će se najuspješniji radovi s tih radionica.

Prve nedjelje djecu će kroz interaktivan program zabavnih, nagradnih i edukativnih sadržaja, animirati glumac Kristijan Ugrina.

Tim projektom objedinjuje se kazališna i pedagoška aktivnost ZKM-a sa željom da se djeca i mladi u dobi od četiri do 14 godina upoznaju, druže, oslobode svoje stvaralačke potencijale i steknu nova iskustva gledanja i promišljanja teatra, ističe se u obavijesti ZKM-a.

Sljedeća na matineji bit će plesna predstava "Čarobna frula" W.A. Mozarta, u režiji Desanke Virant.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙